-

domingo, agosto 03, 2008

Taller Intro a Web2.0

Amb la rotunda assistència de 22 participants, i quasi bé el mateix nombre d’ordinadors, el passat dissabte 2 d’agost es va desenvolupar el primer Taller Intro a Web2.0, convocat pel col·lectiu enFoc a l’espai d’innovació social Àgora 9b, en el districte de 9 barris de Barcelona.

El taller, dirigit a agrupacions i petites associacions en processos de difusió i ampliació, es proposa dotar d’eines de comunicació interior i exterior, habilitant els participants en les competències del nivell usuari mitjà-avançat no professional. Orientat a la comunicació web, es van revisar temes bàsics d’identidat digital en la gestió de llistes d’informació i es van estudiar amb detall les eines bàsiques de gestió de blocs. El proper taller, referit a administració de recursos de col·laboració, tindrà lloc el proper 23 d’agost.
El monitor de l’experiència, Raül Woo, va dir: “Estem aprofitant l’impuls de la Setmana de la Creativitat del passat juliol per posar-nos les piles. Intentem créixer a Internet ampliant i connectant la xarxa de blogs com a part del suport de comunicació de la Marxa Mundial. Tots estem entusiasmats amb el repte.”

0 comentari/s:

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP